BLIKKENSLAGER

Storo Blikkenslagerverksted har spesialisert seg på blikkenslagertjenester. Vi har prosjektledere med mesterbrev i faget, og våre dyktige håndverkere holder et høyt faglig nivå. Storo Blikkenslagerverksted gjennomfører arbeider knyttet til snøfangere, nedløpsrør, gradsrenner, luftehatter, pipebeslag, gesimsbeslag, soilhatter, beslagsarbeider.

Vi leverer og monterer snøfangere etter kundens ønsker og mål. Snøfanger leveres i standard farge fra leverandør.

Lobas AS
– Vår foretrukne leverandør av snøfangere.

Våre kunder innen montering av snøfangere er private boliger og næringsbygg i områdene Oslo, Bærum, Asker og Akershus forøvrig.

Storo Blikkenslagerverksted leverer nedløpsrør i standard dimensjon og farge fra leverandør etter kundens ønske.

Leverandør av nedløpsrør:
Lindab AS

Vårt verksted spesialproduserer også nedløpsrør med tilhørende deler etter kundens behov.

Våre kunder innen levering og montering av nedløpsrør er private boliger og næringsbygg i områdene Oslo, Bærum, Asker og Akershus forøvrig.
Våre kunder innen taktekking er private boliger og næringsbygg i områdene Oslo, Bærum, Asker og Akershus forøvrig.

Takrenner leveres i standard dimensjon og farge fra leverandør etter kundens ønske.

Vårt verksted spesialproduserer også takrenner med tilhørende deler etter kundens behov.

Våre kunder innen levering og montering av takrenner er private boliger og næringsbygg i områdene Oslo, Bærum, Asker og Akershus forøvrig.

Storo Blikkenslagerverksted leverer og monterer gradrenner.

Våre kunder innen levering og montering av gradrenner er private boliger og næringsbygg i områdene Oslo, Bærum, Asker og Akershus forøvrig.

Vårt verksted produserer luftehatter etter kundens ønsker og mål.

Luftehatter kan leveres i ulike materialer som kobber, zink og stål.

Storo Blikkenslagerverksted leverer og monterer luftehatter for private boliger og næringsbygg i områdene Oslo, Bærum, Asker og Akershus forøvrig.

Vårt blikkenslagerverksted produserer pipebeslag etter kundens ønsker og mål. Pipebeslag kan leveres i ulike materialer som kobber, zink og stål.

Våre kunder innen produksjon og montering av pipebeslag er private boliger og næringsbygg i områdene Oslo, Bærum, Asker og Akershus forøvrig.

Vårt blikkenslagerverksted produserer gesimsbeslag etter kundens ønsker og mål.

Våre kunder innen levering og montering av gesimsbeslag er private boliger og næringsbygg i områdene Oslo, Bærum, Asker og Akershus forøvrig.

Storo Blikkenslagerverksted produserer alle typer soilhatter etter kundens ønsker og mål.

Våre kunder innen produksjon av soilhatt er private boliger og næringsbygg i områdene Oslo, Bærum, Asker og Akershus forøvrig

Storo Blikkenslagerverksted AS utfører alle typer beslag.

Vi har eget velutstyrt blikkenslagerverksted som produserer alle typer beslagsløsninger etter ønsker og mål. Vår lange erfaring gir garanti for godt utseende og sikkerhet mot lekkasjer.

Våre kunder innen beslag og beslagsløsninger er private boliger og næringsbygg i områdene Oslo, Bærum, Asker og Akershus forøvrig.