Takarbeider

Storo Blikkenslagerverksted er spesialister på alle type takarbeider. Vi gjennomfører arbeider knyttet til taktekking, båndtekking, skifertak, taksikring og takvinduer. Våre håndverkere holder et faglig høyt nivå.

Våre prosjektledere har lang erfaring med mange prosjekter bak seg, og etterstreber alltid et godt samarbeid med gårdeierne, rådgiverne, borrettslaget og bestillerne.

Storo Blikkenslagerverksted utfører papp/membran tekking til ditt næringsbygg eller bolig. Vi utfører papptekking med kvalitetsprodukter fra Icopal og Isola i Oslo og Akershus.

Våre kunder innen papptekking er hovedsaklig næringsbygg, men også private boliger i områdene Oslo, Bærum, Asker og Akershus forøvrig.

 

Vi utfører taktekking, taksteinstekking, platetekking, båndtekking, shingeltekking, membran og papptekking Oslo og Akershus. Spør oss om hvilke form for taktekking som passer ditt bygg, enten det er privat bolig eller næringsbygg.

Våre kunder innen taktekking er private boliger og næringsbygg i områdene Oslo, Bærum, Asker og Akershus forøvrig.

Båndtekking av tak og fasader kan utføres med ulike typer materialer som sink, kobber, rustfritt stål, aluminium og galvanisert stål i mange forskjellige farger.

Våre kunder innen båndtekking av tak er private boliger og næringsbygg i områdene Oslo, Bærum, Asker og Akershus forøvrig.

Gjennom Velux-gruppen har vi levert takvinduer i høy kvalitet i 70 år.

Produktenes overlegne funksjoner gir deg mulighet til å nyte den ideelle kombinasjonen av dagslys, frisk luft og fri utsikt – det perfekte miljø til din bolig.

Alle våre montører er sertifiserte Velux takvindue montører.
Vi monterer alle typer takvinduer som for eks:

 • Oppgangsvinduer for feier
 • Takvinduer fra Velux

Våre kunder innen takvinduer og oppgangsvinduer er private boliger og næringsbygg i områdene Oslo, Bærum, Asker og Akershus forøvrig.

Vi har lang erfaring med taksikring og leverer og monterer taksikringsutstyr fra Lobas.

Våre kunder innen taksikring og taksikringsutstyr er private boliger og næringsbygg i områdene Oslo, Bærum, Asker og Akershus forøvrig.

 • Snøfangere –
  Snøfangere sikrer mot snøras og issvuller som faller ned fra tak.
 • Takstiger –
  Takstiger og gangbaner for trygg ferdsel på taket.
 • Pipeplattformer –
  Pipeplattformer sikrer at feier og vedlikeholdspersonell har trygg adkomst fra taket.

Leverandør av taksikring:
Lobas AS
Kontakt oss for mer om våre tjenester innen riktig taksikring og taksikringsutstyr som snøfangere, taksstiger og pipeplattformer.

Vi har lang erfaring med legging av skifertak, varige og vakre tak med skiferstein.

Skiferen representerer opprinnelig en homogen sandsteinsformasjon som gjennom horisontale skyvebevegelser i jordskorpen under den kaledonske fjellkjededannelsen ble deformert og omdannet til skifer.
Vi foretrekker:

 • Alta Skifer
 • Oppdal Skifer
 • Otta Skifer
  Våre kunder innen legging av skifertak er private boliger og næringsbygg i områdene Oslo, Bærum, Asker og Akershus forøvrig.

Takstein leveres i mange varianter som glassert teglstein, naturell teglstein og betongstein. Disse kan leveres i mange farger.

Leverandører av takstein:

 • Monier
 • Skarpnes AS
 • Benders Norge AS

Våre kunder innen legging av takstein er private boliger og næringsbygg i områdene Oslo, Bærum, Asker og Akershus forøvrig.